Арестович вважає, що США все-таки передадуть Україні ракети ATACMS

Читать на русском
Арестович нагадав, що повідомлення про те, що в Україну поставлено нове озброєння часто означають, що ця зброя вже мінімум тиждень, як використовується
Ілюстративне фотоUS Army Force

Рано чи пізно США все одно нададуть Україні оперативно-тактичні ракети ATACMS з дальністю в 300 кілометрів, які можуть застосовуватися в реактивних системах залпового вогню HIMARS.

Про це заявив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

«Всі ці заяви «сьогодні ми вам не дамо» - ми це все чули. І авіацію нам не давали, а тепер льотчики наші вчаться. Сьогодні не дають, завтра знову не дають, а післязавтра – бац, і воно вже прилетіло по цілі» - запевнив він.

Арестович нагадав, що повідомлення про те, що в Україну поставлено нове озброєння часто означають, що ця зброя вже мінімум тиждень, як використовується, хоча перед цим були суцільні спростування самої можливості таких поставок.

«У військовій справі добре, коли воно вже стрельнуло та влучило, а через тиждень оголосили. Тому, що буде поставлено завдання на перешкоджання дипломатичними засобами, інформаційними, спецслужбістськими, військовими» - додав радник.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Сполучені Штати поки що не готові надати Україні ракети ATACMS, які мають дальність застосування до 300 кілометрів і можуть застосовуватися для стрільби з реактивних систем залпового вогню HIMARS.

Також Сполучені Штати Америки разом з союзниками навряд чи зможуть задовольнити абсолютно весь попит України на реактивні системи залпового вогню HIMARS, але нададуть їх стільки, скільки зможуть.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: