ЗСУ знищили декілька російських складів із боєприпасами на півдні

Читать на русском
В Новій Каховці критично зменшено ворожі запаси пального і максимально ускладнено транспортне сполучення.
Ілюстративне фото

Українські ракетно-артилерійські підрозділи продовжують посилений вогневий контроль транспортних та логістичних об’єктів, на які розраховують окупанти у своїх стратегічних планах. На півдні за минулу ніч ЗСУ знищили декілька складів із боєприпасами та пальним.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь» у Фейсбуці.

«За підсумками нічної роботи знищено ворожі запаси боєприпасів та пально-мастильних матеріалів в Бериславському районі. Також в Новій Каховці критично зменшено ворожі запаси пального і максимально ускладнено транспортне сполучення», – йдеться в повідомленні.

Чорноморське угруповання ворожих кораблів напередодні дня військово-морського флоту рф прямує в бік Новоросійська. На чатуванні залишились два ракетні та два великі десантні кораблі.

При цьому, в ОК нагадали про загрозу ракетних ударів по Одещині, а також ракетно-артилерійських обстрілів по інших регіонах. У ЗСУ закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, не нехтувати укриттями та заходами безпеки.

Нагадаємо, що у тимчасово захопленому Алчевську на Луганщині продовжує вибухати і горіти склад російських окупантів.

Раніше українським військовим вдалося вразити одразу п'ять ворожих цілей на Херсонщині – зокрема, змогли знищити важливий для окупантів залізничний вузол у Брилівці.

А на лівобережжі Херсонщини ЗСУ підірвали російський склад боєприпасів в окупованому селі Чернянка поблизу Нової Каховки.

Також на Харківщині ЗСУ знищили ворожий склад боєприпасів.

Окрім цього, у суботу, 30 липня, ЗСУ завдали удару по залізничному мосту через Дніпро в окупованому Херсоні, рух неможливий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: