ЗСУ знищили важливий для ворога залізничний вузол під Херсоном

Читать на русском
Українським військовим вдалося вразити одразу п'ять ворожих цілей на Херсонщині – зокрема ЗСУ знищили важливий для окупантів залізничний вузол у Брилівці.

Українським військовим вдалося вразити одразу п'ять ворожих цілей на Херсонщині – зокрема ЗСУ знищили важливий для окупантів залізничний вузол у Брилівці.

Про це повідомляє депутат Херсонської облради Сергій Хлань у Facebook.

«В області знищено один із важливих логістичних вузлів окупанта – залізничний вокзал у Брилівці. Росіяни якраз притягли туди техніку та боєкомплекти – все вигоріло вщент. Дещо навіть не встигли розвантажити. Люди повідомляють про гучні вибухи та детонацію. Ймовірно, є влучення і в нафтобазу. Багато орків залишилося без рук та ніг», - написав Хлань.

ЗСУ за вечір підірвали вже другий склад боєприпасів росіян на ХерсонщиніНа лівобережжі Херсонщини ЗСУ підірвали російський склад боєприпасів в окупованому селі Чорнянка поблизу Нової Каховки.

Також місцевий депутат звернув увагу на те, що ЗСУ вже б'ють по базам окупантів далі, ніж за 100 км від лінії зіткнення.

«Окупанти не мають більше надійного місця для розміщення баз. Лише за цю ніч мінус склади у Новій Каховці, Чорнобаївці, Олешках, Брилівці. Наші Збройні сили руйнують тилові запаси та перекривають логістичні шляхи російських військових», - зазначив Хлань.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Херсоні російські солдати вкрали пасажирський теплохід, пришвартований на Карантинному острові. Росіяни хочуть використовувати судно як альтернативу виведеному з ладу Антонівському мосту.

19 липня українські військові завдали першого удару в районі Антонівського мосту. Міст отримав пошкодження, але залишився придатним до експлуатації. Правда, з його ремонтом у окупантів виникли труднощі, тому війська рф не могли переправляти по ньому озброєння та техніку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: