П'ята частина росіян «зазнають стресу» через війну в Україні – опитування

Читать на русском
20 відсотків росіян пережили стрес через вторгнення рф  в Україну. Війна викликає стрес частіше у високоосвіченої частини населення, підприємців та самозайнятих.

Більше половини росіян (57%) цього року пережили стрес. Головною причиною стресу були проблеми з роботою (22%), а на другому місці – війна та ситуація в Україні (20%).

Про це повідомляє російське видання РБК з посиланням на результати опитування ВЦВГД.

«Росія ще всерйоз нічого не починала»: Пєсков пояснив заяву путінаПєсков пояснив учорашню заяву путіна. За його словами, росія задіяла у війні проти України лише незначну частину свого потенціалу.

Як свідчить опитування, жінок вторгнення росії в Україну хвилює частіше, ніж чоловіків (23% проти 16%), молодих – частіше, ніж літніх. У вікових групах 18-24 років і 25-34 років про неї заявили по 24%, людей віком від 60 років — лише 6%.

За словами редактора-перекладача Департаменту видавничих програм ВЦВГД Іллі Ломакіна, в окремих вікових категоріях робота та війна в Україні як джерела переживань «змінюють одне одного у боротьбі за лідерство». Війна викликає стрес частіше у високоосвіченої частини населення, підприємців та самозайнятих.

Нагадаємо, за даними закритого соцопитування, проведеного на замовлення кремля, 30% росіян вважають, що війну в Україні потрібно зупинити прямо зараз, 57% опитаних вважають, що війну треба продовжувати.

Раніше російська соціологічна компанія становила портрет прихильників вторгнення в Україну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: