У росії запропонували називати путіна «правителем»

Читать на русском
Російські депутати заявили, що поняття президента - це щось занадто демократичне і не відповідає духу і букві російського народу
Ілюстративне фотоПропаганда Кремля

Російська Ліберально-демократична партія, лідером якої був померлий Володимир Жириновський, запропонувала перейменувати посаду глави держави в «правителя», оскільки «президент» - це щось на демократичному, іноземне та «чуже росіянам».

Про це заявила пресслужба ЛДПР російській пропаганді.

«У радянські роки він використовувався критично, всі президенти були в західному світі. І раптом раптово в 1991 році ця назва встановилася й у нас... Всі партії та громадські організації, підключені до цього процесу, висували свої якісь пропозиції на цей рахунок. У нас був великий комплект ідей, частково вони були прийняті. Але конкретно цю пропозицію з перейменуванням посади глави держави тоді, на жаль, прийнято не було. Але ми як і раніше вважаємо, що це було б правильно зробити» - заявили російські політики.

Нагадаємо, 6 квітня у росії помер скандальний політик, лідер Ліберально-демократичної партії Володимир Жириновський. Йому було 75 років, вбили його наслідки перенесеного коронавірусу, від якого не допомогли 8 (!) зроблених ним щеплень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: