Окупанти бояться зберігати зброю на складах і тепер працюють «з коліс» – Гайдай

Читать на русском
Після попадань у ворожі склади окупанти почали одразу везти боєприпаси машинами на передову.
Facebook Сергій Гайдай

Після попадань у ворожі склади окупанти почали одразу везти боєприпаси машинами на передову.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Він заявив, що кількість обстрілів на Луганщині значно зменшилася. Російські військові припинили зберігати боєприпаси на складах через українських артилеристів, які успішно підривають їх.

«Через знищення українськими артилеристами ворожих складів БК в тилу, росіяни тепер працюють «з коліс» – тобто більше не зберігають боєприпаси на складах, а одразу везуть на фронт машинами. орки мають ускладнену логістику, яка йде нам на руку», – розповів Гайдай.

HIMARS за останні тижні знищили понад 30 військових об'єктів росіян – МіноборониЗа допомогою американських HIMARS українські військові знищили понад 30 військових об'єктів окупантів, через що їхній наступальний потенціал знизився.

Він додав, що раніше окупанти мали значну перевагу у вогневому впливі, однак завдяки західній зброї сьогодні українські бійці успішно надолужили та стали сильнішими.

Нагадаємо, збройні сили України лише за вечір 14 липня у якості помсти за удар росії по Вінниці знищили як мінімум три військові склади російських окупантів, а також військову базу росіян на Херсонщині.

Також відомо, що ЗСУ 15 липня, знищили склад боєприпасів російської армії поблизу Володимирівки Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: