Українська армія знищила ще кілька російських складів і військових баз

Читать на русском
Вражено склади боєприпасів російських окупантів у кількох населених пунктах, а також санаторій, який росіяни захопили під свої потреби
Ілюстративне фотоСкриншот

Збройні Сили України тільки за вечір 14 липня у якості помсти за удар росії по Вінниці знищили як мінімум три військові склади російських окупантів, а також військову базу росіян на Херсонщині.

Про це заявив спікер Одеської обласної Військової адміністрації Сергій Братчук у своєму Telegram.

«За Вінницю! Нова Каховка. Мінус база. Снігурівський район, Миколаївщина. Мінус БК. Баштанський район, Миколаївщина. Мінус БК. Раденськ, Херсонщина. Мінус БК» - повідомив він.

Також українські військові вдарили по російським військам в населеному пункті Нова Маячка в Херсонській області. Ракета влучила в санаторій, де розташувалися російські окупанти. В результаті удару будівля спалахнула, окупанти розбіглися.

Нагадаємо, 14 липня вранці у Вінниці прогриміли кілька вибухів. По центру міста вдарили три російські ракети. В результаті ракетного удару, крім будинку побуту «Ювілейний», також частково зруйнований медично-діагностичний центр. На парковці біля згоріли десятки машин.

В результаті ракетного удару по Вінниці в четвер, 14 липня, вже загинуло 23 людини, з них троє дітей. 115 осіб звернулося за допомогою, 64 госпіталізовано. Майже 40 осіб вважаються зниклими безвісти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: