HIMARS за останні тижні знищили понад 30 військових об'єктів росіян – Міноборони

Читать на русском
За допомогою американських HIMARS українські військові знищили понад 30 військових об'єктів окупантів, через що їхній наступальний потенціал знизився.

За допомогою американських ракетних артилерійських систем HIMARS за останні тижні вдалося знищити понад 30 військових об'єктів російських військ.

Про це в ефірі телемарафону заявив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник.

«Нам треба вижити»: Резніков відкинув звинувачення у контрабанді зброї з УкраїниОлексій Резніков запевнив, що вся західна зброя відстежується, і Україна не має причин вивозити її контрабандою – вона потрібна для оборони держави.

«Дозволю собі згадати славнозвісні HIMARS, які зараз чудово працюють на передовій. За останні тижні знищено понад 30 логістичних військових об'єктів супротивника, через що наступальний потенціал російських окупаційних військ значно знизився», – сказав Мотузяник.

Нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков говорив, що системи HIMARS змогли частково змінити баланс сил, знищуючи склади та бази окупантів, але установок потрібно більше, оскільки наявної кількості недостатньо.

У США зазначають, що Україна дуже ефективно використовує кожну одиницю систем HIMARS. Вашингтон вважає, що їхнє застосування має переламати ситуацію на фронті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: