В ОП висловилися щодо виходу Ахметова з медіабізнесу

Читать на русском
Рішення бізнесмена Ріната Ахметова вивести свою інвесткомпанію SCM із медійного бізнесу є «гідним прикладом рівності перед законом».

Рішення бізнесмена Ріната Ахметова вивести свою інвесткомпанію SCM із медійного бізнесу є «гідним прикладом рівності перед законом».

Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter, коментуючи сьогоднішнє рішення олігарха.

Від співпраці до війни: як змінювалася риторика Зеленського щодо олігархівРиторика Володимира Зеленського щодо олігархів пройшла еволюцію: від примусу до співпраці – до намірів або повернути їхній бізнес у правове поле, або знищити.

За словами чиновника, головна риса зрілих держав – це обов'язковість виконання законів.

«Закон про деолігархізацію – початок нової сторінки у відносинах держави та бізнесу. Відносини, засновані на прозорості та відмові від кулуарщини. Сьогодні бачимо гідний приклад від групи СКМ – закон один для всіх», – написав Подоляк.

Сьогодні стало відомо про те, що бізнесмен Рінат Ахметов виходить із медійного бізнесу у зв'язку з ухваленням закону про олігархів.

Раніше Ахметов подав проти росії позов до Європейського суду з прав людини щодо компенсації за порушення його прав власності під час військової агресії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: