В Офісі президента прокоментували істерику путіна щодо «війни до останнього українця»

Читать на русском
Подоляк зазначив, що всі заяви путіна свідчать про навмисну агресію та продуманий геноцид українського народу з боку росії
Михайло Подолякpresident.gov.ua

Озвучені президентом росії володимиром путіним чергові погрози Україні у своєму недавньому виступі свідчать, що геноцид, війна, руйнування і смерть - це цілком офіційна політика росії щодо України.

Про це написав радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк у своєму Twitter.

«Немає жодного плану «колективного Заходу». Лише конкретна z-армія увійшла в суверенну Україну, обстрілює міста і вбиває мирних громадян. Усе інше – примітивна пропаганда. Тому мантра пана путіна про «війну до останнього українця» – іще один доказ продуманого російського геноциду» - зазначив він.

Нагадаємо, путін в ході свого виступу 7 липня вчергове втратив зв'язок з реальністю і заговорив про те, що росія ще нібито «всерйоз не починала війну проти України», але чим далі, тим нібито «складніше буде домовитися з москвою». Також він звинуватив західні країни в створенні якогось «плану з війни з росією до останнього українця».

При цьому доповіді розвідки США свідчать, що путін не відмовився від своїх планів щодо захоплення більшої частини України військовим шляхом. А в ЗМІ повідомляють, що в росії нададуть державі більший контроль над приватним бізнесом, щоб поставити економіку на сильнішу військову основу. Це сигналізує про те, що країна готується до тривалого протистояння в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: