Путін знову запевнив, що «всі завдання виконує» та вкотре виправдав війну з Україною

Читать на русском
Путін вкотре виправдовує напад на Україну своїм бажанням відстоювати безпеку росії і заявляє, що у нього було на це право.
Chas.News

Президент країни-агресора володимир путін сьогодні, 17 червня, заявив, що «всі завдання» війни з Україною «будуть вирішені».

Про це повідомляє Meduza, з посиланням на заяву путіна під час ПМЕФ.

«Усі завдання спеціальної військової операції, безумовно, будуть вирішені... Сучасний світ проходить епоху кардинальних змін. Ламаються та дають збої міжнародні інституції, гарантії безпеки девальвуються. Захід принципово відмовився виконувати взяті він раніше зобов'язання. Досягти з ним якихось нових домовленостей виявилося просто неможливо. У ситуації, що склалася, на тлі зростаючих для нас ризиків і загроз рішення росії про проведення «спеціальної військової операції» було вимушеним. Важким, безумовно, але вимушеним та необхідним», - заявив голова держави-агресора.

В ім'я людини та їй всупереч. Колонка Леоніда ШвецяРосія давно обрала курс на архаїзацію, тупе спрощення соціальних відносин. Війна цей процес неймовірно підхльостує.

Зазначається, що путін вкотре виправдовує напад на Україну своїм бажанням «відстоювати безпеку» росії і заявляє, що у нього було на це право.

Своє рішення він називає «спрямованим на захист громадян рф, жителів республік Донбасу, які протягом 8 років зазнавали геноциду з боку київського режиму та неонацистів, які отримали повне заступництво заходу».

Путін заявив своїм співгромадянам та талібам, які приїхали на форум, що Захід нібито прагнув реалізувати в Україні сценарій «антиросія» та вів активне військове освоєння української території.

Президент рф, де за межею бідності перебуває майже 15% жителів країни, заявив, що США та Заходу начхати на розвиток економіки та благополуччя людей в Україні.

«А ось для створення плацдарму НАТО на сході, спрямованого проти росії грошей не шкодували і не шкодують», - зазначив він.

Нагадаємо, що через ddos-атаки путін переніс виступ на економічному форумі.

Також нагадаємо, що Еммануель Макрон готовий відвідати росію, але не просто так, а лише за умови певних жестів з боку путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: