Росія чудово знає умови України для поновлення перемовин – Подоляк

Читать на русском
Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк назвав перелік умов, за яких Україна готова знову сісти за стіл переговорів з рф.
president.gov.ua

Влада російської федерації знає умови України для поновлення перемовин.

Про це в Twitter написав радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк.

Він назвав умови, за яких Україна готова знову сісти за стіл переговорів з рф. Серед переліку – припинення вогню, виведення військ та механізм репарацій.

Росія прицільно б’є ракетами по цивільних об’єктах в Україні – РНБОРосійська федерація здійснює прицільні ракетні удари по цивільній інфраструктурі в Україні. У Раді національної безпеки й оборони знайшли цьому докази.

«Негайне припинення вогню. Виведення z-військ з України. Повернення викрадених громадян. Видача воєнних злочинців. Механізм репарацій. Визнання суверенних прав України. Російська сторона чудово знає наші умови. Шеф пєскова може не переживати: настане час, і ми зафіксуємо їх на папері», – наголосив Подоляк.

Нагадаємо, країна-агресор наразі змінила тактику війни, щоб змусити Україну йти на територіальні поступки.

Та в ОП наголошували, що Україна не буде проводити жодних переговорів з росією, оскільки зараз такі переговори неможливі. До питання переговорів можна буде повернутися, коли Україна почне здобувати перемогу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: