Зникнення путіна не поліпшить ситуацію для України – Данілов

Читать на русском
За словами секретаря РНБО, у путіна величезна кількість ідеологічних спадкоємців, однодумців, які зараз знаходяться на вершині влади в росії
Олексій Даніловpresident.gov.ua

Навіть якщо російський президент володимир путін раптово покине свій пост, неважливо, чи помре він, або піде в результаті перевороту, для України це ніяк не поліпшить ситуацію.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в інтерв'ю Апостроф.

«Це помилка, що якщо не буде путіна, то будуть зміни на користь нашої країни» - зазначив він.

Данілов пояснив, чому він так вважає. За словами секретаря РНБО, у путіна величезна кількість ідеологічних спадкоємців, однодумців, які зараз знаходяться на вершині влади в росії. Піде путін - його місце займе такий же мікропутін, якщо не гірше.

«Там таких путіних дуже багато. Там таких сотні. 85 осіб, які зараз керують рф, будь-хто може бути путіним, крім невеликої кількості людей» - резюмував він.

Нагадаємо, раніше Данілов розповів, що умовою для перемоги України до кінця 2022 року є набір певних факторів, які повинні вдало скластися. Зокрема, Україні потрібно більше західного озброєння.

При цьому Україна не проводитиме жодних переговорів з росією, оскільки зараз такі переговори неможливі. До питання переговорів можна буде повернутися, коли Україна почне здобувати перемогу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: