Подоляк відреагував на відставку Джонсона

Читать на русском
В Офісі президента вдячні колишньому прем'єру Британії Борису Джонсону за те, що усвідомив загрозу «радіочастотного монстра» та завжди був в авангарді підтримки України.

В Офісі президента вдячні прем'єру Британії Борису Джонсону за те, що усвідомив загрозу «радіочастотного монстра» та завжди був в авангарді підтримки України.

Про це заявив радник керівника ОП Михайло Подоляк у Twitter.

«Бути лідером – називати російське зло злом і брати на себе відповідальність у найважчі часи. Бути лідером – першим прибути до Києва, попри ракетні обстріли. Дякую, Борисе Джонсону», - написав він.

Український чиновник також зазначив, що у складні часи завжди є можливість проявитися у найгірших чи найкращих якостях свого характеру.

Джонсон йде у відставку з посади прем'єра та лідера Консервативної партіїБорис Джонсон офіційно оголосив, що йде у відставку з посади прем'єра Британії та лідера Консервативної партії.

«Це можливість відмовитися від стереотипів від того, що вчора було нормально, як нам здавалося. На жаль, ось вся нормальність з учорашнього дня ось вся «ріал політик» призвели до того, що монстр проявив свої найгірші риси. Монстр прийшов в суверенну державу і почав тут все руйнувати і масово вбивати людей. Пан Джонсон - людина, яка відразу стала називати речі своїми іменами, яка відразу запропонувала глобальній політиці змінити принципи і стати більш відповідальною, і не робити вигляд, що це якась маленька конфліктна ситуація», - заявив він.

Подоляк наголосив, що завдяки Джонсону Україна має все необхідне для ефективної оборони країни.

«Це і зброя, і партнерство, і коаліцію. Саме завдяки пану Джонсону ми розуміємо, що перемога - це дійсно символ майбутнього в Україні. Перемога буде за нами тому, що цивілізований світ повністю знаходиться на проукраїнських позиціях. Саме тому ми дуже вдячні нашим партнерам, пану Джонсону за те, що маємо можливість ефективно виконувати свою роботу», - додав він.

7 липня стало відомо про те, що Борис Джонсон йде у відставку з посад прем'єр-міністра Великобританії та лідера Консервативної партії.

Учора ввечері повідомлялося, що британським міністрам не вдалося змусити Джонсона добровільно піти у відставку.

Але сьогодні вранці ЗМІ написали, що він все ж таки ухвалив таке рішення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: