Потужний обстріл Харкова з РСЗВ: кількість жертв досягла 9, поранених майже 30

Читать на русском

У Харкові напередодні обстріляли Салтівський та Немишлянський райони з РСЗВ Ураган. За один вечір загинуло 9 людей, поранено 29.

У Харкові побільшало постраждалих внаслідок потужного вчорашнього обстрілу російських військових. Загинули від ворожих снарядів за один вечір дев'ятеро людей.

Оновлені дані опублікував начальник слідчого управління ГУ НП у Харківській області Сергій Болвінов у Facebook.

У Харкові за 4 місяці війни з-під завалів дістали майже 180 тіл загиблихЗ початку російського вторгнення харківські рятувальники витягли з-під завалів тіла 179 загиблих.

«Кількість постраждалих із вчорашніх обстрілів, на жаль, збільшилася. Станом на 11:00 постраждали лише 38 осіб. З них: 9 загиблих; 29 поранено, у тому числі 5 дітей (одна дитина у дуже тяжкому стані, двоє – стан тяжкий, двоє – середній стан тяжкості)», - написав він.

У пресслужбі ДСНС додали, що вчора ввечері рятувальникам надійшло одразу кілька повідомлень про вибухи у житлових кварталах Немишлянського району та на Північній Салтівці у Харкові. За попередньою інформацією, росіяни влаштували обстріл із РСЗВ «Ураган» забороненими касетними боєприпасами.

А через нічні ракетні удари росії по Харкову в ніч на 28 червня горіли автосалон та школа.

Так, у Київському районі ворожа ракета потрапила до автосалону. У ньому зайнялося обладнання, утеплювач та мастило на площі 50 кв.м. О 00:20 пожежу загасили рятувальники ДСНС. Інша ракета потрапила до школи у Слобідському районі. Там також виникла пожежа на площі 50 кв. На місці події працювали 4 пожежно-рятувальні підрозділи. Вогонь вдалося ліквідувати о 00:16.

Нагадаємо, увечері 27 червня росія обстріляла житлові райони Північної Салтівки та Нові будинки у Харкові.

Раніше війська рф ракетним ударом зруйнували ще одну харківську школу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: