РФ завдала ракетних ударів по Миколаєву та обстріляла Очаків, є загиблі

Читать на русском
Внаслідок обстрілу Очакова загинули троє людей, ще шестеро поранені. Також вранці росіяни випустили 11 ракет по Миколаєву.

Російські війська рано-вранці 28 червня обстріляли Очаків. В результаті загинули троє людей, серед них дитина, ще шестеро було поранено.

Про це повідомив керівник Миколаївської військової адміністрації Віталій Кім.

«Сьогодні, 28 червня, з 04:00 обстрілів зазнало місто Очаків Очаківської громади. Влучено по території міського ринку, по будівлі палацу культури, в приватний сектор, а також у дві жилі будівлі (пряме влучення). Троє людей загинуло, з них одна дитина, ще шестеро поранено. Серед поранених також є діти. Внаслідок удару в деяких районах відсутнє – водо, – газо, енергопостачання та інтернет», – йдеться у зведенні про ситуацію за добу.

Крім того, ввечері окупанти обстріляли Миколаїв із РСЗВ «Ураган» касетними боєприпасами. Були пошкоджені будинки та автомобілі.

Вранці Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу: за словами Кіма, було випущено близько 11 ракет, частину з них збила система ППО.

Нагадаємо, 27 червня росія завдала ракетного удару по Кременчуку. Ракета влучила у торговий центр, в якому на той момент перебувало понад тисячу людей. ТЦ повністю вигорів. На даний момент відомо про 18 загиблих та 59 поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: