Росіяни обстріляли чергу за водою в Лисичанську, мінімум вісім загиблих – Гайдай

Читать на русском
Щонайменше восьмеро людей загинуло, ще 21 мешканця Лисичанська поранено після злочинного удару російських окупантів з РСЗВ
Ілюстративне фотоkanaldom.tv

Російські окупанти здійснили черговий злочинний обстріл мирного населення на Донбасі; у Лисичанську з реактивної системи залпового вогню «Ураган» росіяни обстріляли чергу за технічною водою. Мінімум вісім мирних жителів загинуло.

Про це написав керівник Луганської обласної Військової адміністрації [Сергій Гайдай у своєму Telegram.

«Сьогодні в Лисичанську, коли мирне населення набирало воду від підвезеної цистерни, росіяни потрапили по натовпу людей з РСЗВ «Ураган». Вісім лисичан загинули, 21 людина доставлена в лікарню, з них п'ятеро, після отримання медичної допомоги, залишилися в Лисичанську. 16 городян евакуйовані в лікарні в інші регіони. Серед загиблих - хлопець 2007 року народження, серед поранених - хлопець 2008 року народження» - написав він.

Нагадаємо, російські війська сьогодні вдень завдали ракетний удар по торговому центру в Кременчуці, де знаходилося більше тисячі людей. В результаті ракетного удару загинуло не менше 10 осіб, ще 40 постраждало. Торговий центр, по якому прилетіли ракети, повністю вигорів і відновленню не підлягає.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: