Окупанти атакували Одещину ракетами «Онікс»: відомо про п'ять «прильотів»

Читать на русском
Після ранкового знищення ракети окупантів, ще п'ять ракет було випущено по береговій лінії протягом дня.
Ілюстративне фотоDefense Express

Україніські сили ППО сьогодні вранці збили ракету над Одещиною. Однак після цього ворог не припиняв атакувати Ізмаїльський район області.

Про це повідомляє в Телеграмі Одеська міськрада, з посиланням на ОК «Південь».

«Ворог продовжує атакувати Ізмаїльський район Одещини крилатими ракетами типу «Онікс». Після ранкового знищення ще п'ять ракет було випущено по береговій лінії протягом дня», - йдеться у повідомленні.

З початку війни окупанти випустили по Україні 2800 ракет – ЗеленськийЗеленський додав, що знову звернувся до західних партнерів з вимогою надати Україні надійний протиракетний захист

Згідно з інформацією ОК «Південь», внаслідок атаки обійшлося без суттєвих руйнувань та постраждалих саме тому, що доступ до узбережжя в цій місцевості закрито.

Варто зазначити, що сьогодні, 28 червня, вранці підрозділ сил Протиповітряної оборони збив над морем на підльоті до Одещини ракету типу «Онікс», випущену росією з тимчасово захопленного окупантами Криму.

Нагадаємо, що в ніч на 27 червня збройні сили росії завдали ракетного удару по житловому кварталу одного з прикордонних сіл Одеського району. Внаслідок ракетного удару російських військових по прикордонному селу під Одесою постраждали 8 мирних жителів, у тому числі 3-річні близнюки.

Також нагадаємо, що ворожа російська ракета влучила в СТО Автодизель у Дніпрі, під завалами перебувають люди, рятувальники гасять пожежу.

Ранвше ми повідомляли, що за два дні країна-агресор випустила по Україні ракет на 200 мільйонів доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: