Ракетний удар по Одещині: кількість поранених зросла

Читать на русском
Внаслідок ракетного удару рф по селу під Одесою постраждали 8 мирних жителів, у тому числі 3-річні близнюки.

Внаслідок ракетного удару російських військових по прикордонному селу під Одесою постраждали 8 мирних жителів, у тому числі 3-річні близнюки.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Війна з росією: NYT опублікувало карту ракетних обстрілів України за вихідніНа вихідних, 25-26 червня, росія випустила по території України кілька десятків ракет. Карта ракетних ударів.

«Пошкоджено близько 65 приватних будинків, з яких 4 будинки повністю знищенні вогнем. За попередніми даними, восьмеро мирних мешканців отримали множинні поранення, з яких двоє дітей – 3-х річні близнюки. Інформація щодо інших постраждалих уточнюється», - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі наголошують, що якихось військових об'єктів поблизу місця обстрілу відсутні, обстріл було здійснено, за попередніми даними, крилатою ракетою Х-22.

За процесуального керівництва прокурорів Біляївської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, в ніч на 27 червня збройні сили росії завдали ракетного удару по житловому кварталу одного з прикордонних сіл Одеського району. Спочатку повідомлялося, що постраждали шестеро людей, серед них дитина.

Також сьогодні вночі росія знову вдарила ракетами по Харкову та Сумській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: