Наступного тижня путін відвідає дві країни та проведе переговори з їхніми лідерами — росЗМІ

Читать на русском
У російського диктатора заплановані переговори з лідером середньоазіатської республіки Рахмоном та візит до ще однієї країни.
Фото: gettyimages

Президент країни-агресора володимир путін відвідає наступного тижня столицю Таджикистану Душанбе та столицю Туркменістану Ашхабад. У столиці Туркменістану пройде Каспійський саміт, у якому російський диктатор візьме участь. У Душанбе у путіна заплановані переговори з лідером країни Емомалі Рахмоном.

Про це повідомили в ефірі пропагандистського телеканалу «Росія 1».

«Цього тижня путін прилетить спочатку в Душанбе. Великі переговори з президентом Таджикистану Рахмоном: бесіда та робочий обід», – повідомили у пропагандистській програмі «Москва. Кремль. путін».

Зазначається, що шостий Каспійський саміт пройде в Ашгабаді у середу, 29 червня.

У печінках та між вухами. Колонка Леоніда ШвецяПутінська Росія зробила все, щоб міцно засісти у печінках у своїх сусідів та виробити до себе відповідне ставлення.

Як повідомляється, відповідні поїздки стануть першими закордонними візитами путіна від початку повномасштабного вторгнення в Україну.

При цьому, вчора, 25 червня, низка російських ЗМІ повідомили, що путін терміново прибув до Кремля пізно увечері і опублікували відео з кортежем президента росії, який їде в Кремль.

Водночас, цього тижня президент держави-агресора проведе в Москві переговори з президентом Індонезії Джоко Відодо. ЗМІ повідомляють, що він має намір просити путіна припинити вогонь.

Варто зазначити, що Індонезія засудила російське вторгнення в Україну, однак у квітні президент країни відхилив запит на постачання зброї від президента України Володимира Зеленського.

Нагадаємо, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко та президент країни-агресора володимир путін у суботу, 26 червня, провели переговори у Костянтинівському Палаці у Петербурзі. «Слово і діло» зібрало основні тези їх зустрічі.

Раніше Лукашенко заявив, що Білорусі «доведеться реагувати на націлювання Польщі на Західну Україну».

Також нагадаємо, що росія спробує втягнути Білорусь у війну проти України за допомогою провокацій щодо інфраструктурних об'єктів та цивільного населення, зокрема у місті Мозир. Туди під виглядом цивільних вже прибули диверсійні групи, до складу яких входять співробітники ГРУ росії та найманці приватних військових компаній.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: