Німеччина проти мирного договору на умовах путіна – Шольц

Читать на русском
Влада Німеччини виступає проти мирного договору між Україною та росією, складеного на умовах президента країни-агресора володимира путіна.

Влада Німеччини виступає проти мирного договору між Україною та росією, складеного на умовах президента країни-агресора володимира путіна.

Про це йдеться у заяві німецького канцлера Олафа Шольца у середу, 22 червня.

«Україна і лише Україна вирішує, що їм підходить. Нічого про Україну без України! Ми далекі від переговорів, бо путін вірить у продиктований світ. Тим важливіше, щоб ми неухильно дотримувались курсу», - заявив лідер Німеччини.

Діалог із кремлем можливий після контрнаступу ЗСУ – АрахаміяУкраїна може відновити переговори з росією після контрнаступів української армії та зміцнення своїх позицій.

Шольц зазначив, що Євросоюз, НАТО та країни «Великої сімки» мають надіслати чітке повідомлення про те, що демократії світу «стоять разом у боротьбі проти імперіалізму путіна».

«Але також у боротьбі з голодом та бідністю, із кризою охорони здоров'я та зміною клімату», - додав він.

Раніше в Офісі президента повідомили про те, що мирна угода з росією в сьогоднішніх умовах безперспективна і неможлива, оскільки це буде відкладена війна. Росія все одно йтиме далі та захоплюватиме додаткові частини території України.

Також нагадаємо, Давид Арахамія заявив, що Україна може відновити переговори з росією після контрнаступу української армії. Це, за його словами, має відбутися ближче до кінця літа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: