Усунення путіна від влади не покладе край війні в Україні – Резніков

Читать на русском
Олексій Резніков вважає, що усунення путіна від влади не допоможе закінчити війну в Україні.
pravda.com.ua

Усунення російського президента володимира путіна від влади не допоможе закінчити війну в Україні – весь кремль проводить імперську політику.

Про це міністр оборони Олексій Резніков сказав в інтерв'ю Polsatnews.

Путін налаштував проти себе російську еліту, у кремлі сподіваються на його відхід у «в найближчому майбутньому» – ЗМІУ росії незадоволені путіним – і ті, хто виступає за війну в Україні, і ті, хто проти. Але хоча у владі й обговорюються постаті наступників, змова чи силове усунення президента не готується.

«Ніколи не думав, що лише одна людина в росії ненавидить Україну. Весь кремль проводить імперську політику. Саме з ним нам і належить боротися», – вважає Резніков.

Він також додав, що спроби путіна керувати діями російської армії в Україні ведуть до її поразки: «Путін намагається взутися у військове взуття, і ви бачите результати».

Нагадаємо, секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов також вважає, що ситуація в росії не зміниться у разі смерті путіна.

Російський опозиціонер і колишній депутат держдуми Ілля Пономарьов розповідав, що у росії з кожним днем зростає як ймовірність заколоту, так і особиста небезпека для путіна.

Але, наприклад, президент України Володимир Зеленський переконаний, що всередині владної верхівки росії усувати від влади путіна ніхто не збирається.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: