Окупанти вдарили ракетами по Черкащині, є загиблий та поранені

Читать на русском
Російські війська продовжують обстрілювати території України. У неділю, 26 червня, двома ракетами окупанти вдарили по Черкаській області.
Getty Images

Російські війська продовжують обстрілювати території України. У неділю, 26 червня, двома ракетами окупанти вдарили по Черкаській області.

Про це повідомив голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

Відомо, що вибух прозвучав близько 12:00. Внаслідок атаки одна людина загинула, ще п’ятеро отримали поранення.

«Сьогодні ворог завдав ракетних ударів по Черкащині. Маємо два прильоти поблизу обласного центру. Один загиблий і п'ятеро травмованих», – йдеться в повідомленні.

Ракетний обстріл Шевченківського району Києва: фото та відео з місця подійЗа попередніми даними, одна людина загинула. Госпіталізовано п'ятьох постраждалих, у тому числі жінку і дитину, врятованих з-під завалів.

Одна ракета пошкодила об’єкт інфраструктури.

Нагадаємо, що сьогодні вранці окупанти вдарили ракетами по Києву. За попередньою інформацією по київській області та столиці було випущено 14 ракет. Ракета влучила у 9-поверховий житловий будинок у Шевченківському районі міста Києва.

Пізніше стало відомо, що росіяни завдали ракетного удару по Києву за допомогою стратегічних бомбардувальників, які перебували у районі Каспійського моря.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: