Ракетний обстріл Шевченківського району Києва: фото та відео з місця подій

Читать на русском

Наразі відомо, що п'ятеро людей поранені та про одного загиблого через ворожий ракетний обстріл Шевченківського району Києва у неділю, 26 червня.

Про це голова Національної поліції України Ігор Клименко повідомив «Суспільному», а також повідомляє МВС України.

Зазначається, що це вже друге влучання російської ракети у житловий комплекс у Шевченківському районі, заявив Клименко журналістам. Попередньо, за його словами, є інформація про п'ятьох поранених людей. Про це стало відомо близько 10-ї години ранку.

«Наразі тривають пошуки батьків дитини, яку ми врятували і відправили до лікарні. На зараз на верхніх поверхах — на 8-9-му поверхах», — сказав журналістам голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Крук.

Згідно з його словами, на місці події працюють 80 рятувальників і 20 одиниць техніки. Для ліквідації завалів і порятунку людей задіяли Міжрегіональний центр ДСНС.

«Одна людина загинула. Наразі відомо про 5 поранених, серед яких 7-річна дівчинка. В цей момент дістали з-під завалів її маму — 35-річну жінку. Вона є громадянкою рф, але тривалий час проживає у Києві. Передайте російським пропагандистам, що росія вбиває своїх громадян у багатоквартирних житлових будинках, називаючи їх у своїх звітах воєнними об’єктами», — сказав Клименко.

Ракетний обстріл Києва: з-під завалів дістають людейBBC News

Кличко: загалом із будинку в Шевченківському районі, куди влучила ракета, евакуювали 25 мешканцівУкрінформ

Нагадаємо, що сьогодні вранці окупанти вдарили ракетами по Києву. За попередньою інформацією по київській області та столиці було випущено 14 ракет. Ракета влучила у 9-поверховий житловий будинок у Шевченківському районі міста Києва.

Пізніше стало відомо, що росіяни завдали ракетного удару по Києву за допомогою стратегічних бомбардувальників, які перебували у районі Каспійського моря.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: