«Спроба викликати паніку»: в ОПУ прокоментували масований удар ракетами рф по Україні

Читать на русском
Випущені за ніч 48 російських ракет по Україні – це спроба залякати та викликати панічні настрої.
president.gov.ua

Випущені за ніч 48 російських ракет по цивільних об'єктах України – це спроба кремля залякати українців та викликати панічні настрої.

Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter у суботу, 25 червня.

Війна в Україні досягає поворотного моменту: на Заході назвали три можливі сценарії розвитку подійНа Заході вважають, що війна в Україні досягає своєї критичної точки і розглядають три сценарії подальшого розвитку подій – подальший успіх росії на сході, тупикова ситуація на фронті, і є ще найменш імовірний сценарій.

«48 російських крилатих ракет. Протягом ночі. По всій території України. Винятково по цивільних об'єктах… Росія все ще намагається залякати Україну, викликати панічні настрої та змусити боятися Z-монстрів… Україна все знає, до всього готова й обов’язково за все зло покарає...», - написав він.

Нагадаємо, Україна вночі та вранці зазнала масованого ракетного обстрілу з боку російських окупантів. По областях України було випущено близько 40 ракет, у тому числі з території Білорусі.

Відомо про вибухи у Житомирській, Чернігівській, Миколаївській та Львівській областях. Також обстріляно Дніпропетровську область. Завдано нових ракетних ударів по Харкову.

Над Хмельницькою областю збили дві російські ракети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: