Росія за ніч випустила по Україні понад 40 ракет: де були вибухи

Читать на русском
Україна зазнала масованого ракетного обстрілу з боку росії. Удари також завдавалися і авіацією рф з Білорусі. Усього по території України було випущено близько 40 ракет.
Фото: ЕРА

Україна з ночі та вранці зазнала масованого ракетного обстрілу з боку окупантів. По території України було випущено близько 40 ракет. Декілька областей вже підтвердили ракетні удари.

Про це повідомляє ТГ-канал «Оперативний ЗСУ» вранці 25 червня.

Майже по всій території України кілька разів за ніч оголошувалась повітряна тривога на тривалий час. Сигнал звучав орієнтовно з 3:20 до 5:05.

Пізніше стало відомо про вибухи у кількох областях України – Житомирській, Чернігівській, Миколаївській та Львівській областях. Також обстріляно Дніпропетровську область. Завдано нових ракетних ударів по Харкову.

Зокрема, росія вдарила околицями Житомира 24 ракетами. Про це написав міський голова. Обстріли велися з авіації з Білорусі. Потрапили до об'єктів військової інфраструктури. Жертв немає.

На Чернігівщині з території Білорусі з літаків та з землі було випущено 20 ракет по селищу Десна. Відомо про руйнування об'єктів інфраструктури попередньо без жертв. Про це повідомило командування ОК «Північ».

Під обстріл також потрапив Криворізький район Дніпропетровщини, заявив речник ОВА Резніченко. Пошкодили дачний будинок, 60-річна жінка травмувалася.

Крім того, росія з Чорного моря випустила 6 ракет по Львівщині. Про це повідомив голова ОВА Максим Козицький. Дві із 6 ракет збила ППО. Інші чотири влучили у військовий об'єкт у Яворівському районі - полігон. Внаслідок ракетного удару постраждали чотири особи. Пожежа, яка виникла внаслідок обстрілу, локалізована.

У ніч на 25 червня росія завдала нових ударів, попередньо з «Іскандерів», по Харкову. Подробиці поки що невідомі.

Також є поки що не підтверджена інформація про збиті ракети під Києвом.

Нагадаємо, у Генштабі розповіли про ситуацію на всій лінії фронту.

Раніше радник голови ОПУ Олексій Арестович не виключав нових ракетних ударів по Києву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: