Україна отримає нові РСЗВ та протикорабельні ракети – Резніков

Читать на русском
Міністерство оборони продовжує відстоювати перед союзниками необхідність передачі Україні сучасних танків, а також бойової авіації
Олексій РезніковМіноборони України

Україна отримає від союзників додаткові протикорабельні ракетні комплекси, а також додаткові обсяги реактивних систем залпового вогню. Всі ці постачання допоможуть Україні захищати інтереси держави в Чорному морі, а також відбиватися від російського вторгнення.

Про це розповів Міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю ICTV.

«Буде більше систем MLRS (РСЗВ - прим. ред.) і, відповідно, до них ракети з відповідною точністю ураження і дальністю дії. Головне, що ми продемонструємо нашим партнерам, що ми справно вміємо застосовувати цю доктрину» - розповів він.

Резніков додав, що Міністерство оборони продовжує відстоювати перед союзниками необхідність передачі Україні сучасних танків, а також бойової авіації. Однак поки що політичне рішення про надання ЗСУ такої техніки не прийнято. Проте західна військова підтримка зараз є для України критичною - саме завдяки їй, Україна повинна здобути перемогу.

Раніше Резніков розповідав, що з 24 лютого Україна вже отримала від Заходу масу військової допомоги. Незважаючи ні на що Збройні Сили України переозброюються, і на росію чекає дуже багато втрат.

Нагадаємо, тим часом українські військові почали використовувати американські ракетні системи залпового вогню HIMARS на фронті в боях проти російських окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: