Ракетний удар по Україні: рф вперше застосувала з Білорусі бомбардувальники Ту-22М3

Читать на русском
Росія під час ракетної атаки на Україну сьогодні вночі застосовувала Іскандери, крилаті ракети, ракети з моря Калібр та бомбардувальники Ту-22М3.
Фото: mil.ru

Росія під час запуску близько 50 ракет по областям України вперше застосувала з території Білорусі бомбардувальники Ту-22М3.

Про це повідомило командування Повітряних сил ЗСУ у Facebook у суботу, 25 червня.

«Спроба викликати паніку»: в ОПУ прокоментували масований удар ракетами рф по УкраїніВипущені за ніч 48 російських ракет по Україні – це спроба залякати та викликати панічні настрої.

«Вночі 25 червня російські війська завдали масованого ракетного удару територією України. Усього було випущено понад півсотні ракет різних типів: повітряного, морського та наземного базування. Вперше з території Білорусі ворог застосував проти України дальні бомбардувальники Ту-22М3. А також відновив застосування оперативно-тактичних комплексів «Іскандер» із цієї країни», - йдеться у повідомленні.

Крилаті ракети «Калібр» із кораблів у Чорному морі росія запустила по західних областях України.

«На північному напрямку з літаків Ту-22М3 противник застосовував ракети Х-22, а також ракети наземного базування з оперативно-тактичних комплексів – «Іскандер» та «Точка-У», – додали у пресслужбі.

Нагадаємо, Україна вночі та вранці зазнала масованого ракетного обстрілу з боку російських окупантів. По областях України було випущено десятки ракет, у тому числі з території Білорусі.

Відомо про вибухи у Житомирській, Чернігівській, Миколаївській та Львівській областях. Також обстріляно Дніпропетровську область. Завдано нових ракетних ударів по Харкову.

Над Хмельницькою областю збили дві російські ракети. На південному напрямку рф застосувала ракети «Онікс».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: