Арестович побоюється переходу тактичного успіху окупантів у Луганській області в оперативний

Читать на русском
Українські війська встигли вийти з наміченого мішка в Гірському і Золотому, тому російські війська замість оточення вхопили тільки пил за українськими колонами
Ілюстративне фотоTelegram

Російські окупанти зуміли домогтися успіху в Луганській області. Цей успіх тактичний, але він має всі шанси перерости в оперативний.

Про це заявив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

Арестович зазначив, що українські війська встигли вийти з наміченого мішка в Гірському і Золотому, тому російські війська замість оточення вхопили тільки пил за українськими колонами. З усім тим, противник не розгубився, і активно просувається до стратегічно важливої траси Бахмут-Лисичанськ, прагнучи оточити ЗСУ в Луганській області. Найнебезпечніше зараз ситуація на ділянці від Білої Гори до Бахмутського напрямку.

«Там вони дійсно прорвалися і на широкому фронті йдуть вперед» - визнав він. При цьому Арестович не підтвердив те, що українські війська покинули Сєвєродонецьк.

Нагадаємо, вранці 24 червня стало відомо, що ЗСУ залишать Сєвєродонецьк, відповідне рішення вже прийнято військовим командуванням. При цьому кілька підрозділів все ще залишаються в місті. Вся операція може зайняти кілька днів.

Найгарячішими ділянками фронту залишаються населені пункти на південному та південно-східному напрямках від Сєвєродонецька.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: