У Міноборони назвали найгарячі точки Сєвєродонецького напрямку

Читать на русском
Найгарячішими ділянками фронту залишаються населені пункти неподалік Сєвєродонецька - Борівське, Верхньокам'янка, Миколаївка та Біла Гора.

Найгарячішими ділянками фронту залишаються населені пункти на південному та південно-східному напрямках від Сєвєродонецька.

Про це повідомив спікер Міністерства оборони України Олександр Мотузяник на брифінгу в Києві у п'ятницю, 24 червня.

У Генштабі підрахували втрати росіян за чотири місяці війниЗа добу 23 червня ЗСУ вдалося ліквідувати 100 окупантів - лише за 4 місяці повномасштабної війни знищено 34 530 російських військових.

«Найгарячішими ділянками фронту залишаються населені пункти на південному та південно-східному напрямках від Сєвєродонецька. Противник значно збільшив кількість авіаційних нальотів, внаслідок ударів по Лисичанську та навколишнім населеним пунктам було зруйновано величезну кількість будівель», - сказав він.

Речник Міноборони уточнив, що під вогнем російських окупантів знаходяться населені пункти Борівське, Верхньокам'янка, Миколаївка, а також Біла Гора.

«Ворог прагне встановити повний контроль над Сєвєродонецьком, веде наступальні дії, щоб спробувати оточити наші війська в районі Лисичанська та блокувати основні логістичні шляхи. Продовжуються важкі бої, противник намагається закріпитися в районах населених пунктів Лоскутівка та Райолександрівка», - розповів Мотузяник.

Нагадаємо, сьогодні голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що ЗСУ залишать Сєвєродонецьк, відповідне рішення вже ухвалено військовим командуванням.

У Міноборони називали чотири міста, які найближчим часом намагатимуться захопити війська росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: