Зеленський заявив, що безкарність росії може стати прикладом для інших держав

Читать на русском
Згідно зі словами українського лідера, дуже важливим є те, щоб у протидію країні-агресору включився весь світ, тоді буде результат.
Офіс президента

Якщо країна-агресор надалі безкарно захоплюватиме українські території та вбиватиме українців, це може стати прикладом безкарності для інших світових держав.

Про це президент України Володимир Зеленський сказав під час спілкування зі студентами канадських вишів.

«Ймовірно, у світі ще є такі лідери. І якщо це тут спрацює, це може спрацювати і в іншому кінці світу, на будь-якому континенті. Цього не можна нікому дозволяти. Тому треба робити превентивні кроки і, як то кажуть, бити по руках, якщо людина про це лише думає», – сказав Зеленський.

Сьомий пакет санкцій ЄС проти росії потрібен якомога швидше – ЗеленськийПрезидент зазначає, що росія повинна повною мірою відчути всі наслідки за розв'язання війни проти України

Згідно зі словами українського лідера, дуже важливим є те, щоб у протидію країні-агресору включився весь світ, тоді буде результат.

При цьому, Зеленський укотре наголосив, що Україні потрібна зброя, фінансова, гуманітарна підтримка та постійний санкційний тиск на агресора.

«Всього цього ніколи не буде забагато, допоки триває війна», – сказав президент України.

Раніше Зеленський повідомив, що Україна працює над поверненням захисників.

Також, за словами президента, ширина фронту в Україні вже становить понад 2,5 тис. кілометрів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: