У рф дуже нервово сприймають рух України до рішення щодо кандидатства в ЄС – Зеленський

Читать на русском
В кремлі нервово сприймають активність, пов'язану з просуванням до рішення Європейської Ради стосовно надання Україні статусу кандидата на вступ до ЄС.
president.gov.ua

В кремлі нервово сприймають активність, пов'язану з просуванням до рішення Європейської Ради стосовно надання Україні статусу кандидата на вступ до ЄС.

Про це президент України Володимир Зеленський сказав у вечірньому відеозверненні.

«Крок за кроком ідемо надважливим тижнем і щоденно робимо все, щоб ні в кого не було сумнівів, що Україна заслуговує на кандидатство. Щоденно доводимо, що ми вже є частиною об'єднаного європейського, я б навіть сказав, ціннісного простору», – заявив Зеленський.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 117-го дня повномасштабної війниUkrinform TV

Президент подякував депутатам Верховної ради за пророблену роботу 20 червня, зокрема за підтримку Стамбульської конвенції, а також закону про управління відходами і антикорупційної стратегії.

Зеленський наголосив, що наступні дні тижня будуть для України насиченими, адже країна рухається до головного рішення Європейської Ради, яке буде ухвалене в п’ятницю, 24 червня.

Обійнятися з Європою. Колонка Леоніда ШвецяУкраїна не в положенні тих, кого беруть чи підбирають до Євросоюзу. Ми обіймаємося з європейцями у біді, пише у колонці Леонід Швець.

«Як я і передбачав, росія дуже нервово сприймає нашу активність. Знову обстріли Харкова, Одеси, знову спроби жорстоких наступальних дій на Донбасі. Це – зло, яке можна заспокоїти тільки на полі бою. Захищаємо Лисичанськ, Сєвєродонецьк. Увесь цей регіон – найбільш складний, там найважчі бої. Але там наші міцні хлопці та дівчата. Окупанти отримують відповіді на свої дії проти нас. Вдячний армії і розвідці, які це забезпечують», – додав глава держави.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський анонсував, що незабаром в Україні почне працювати спеціальний представник Африки. Також у майбутньому може відбутися конференція «Україна-Африка».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: