У європейських столицях на виставках покажуть знищену ЗСУ російську військову техніку

Читать на русском
Першою виставку знищеної російської техніки прийме Варшава. Потім виставки пройдуть і в інших містах Європи
Ілюстративне фотоФото УНІАН

Виставка знищеної Збройними силами України російської військової техніки незабаром почне демонструватися в Європі. Перший показ трофеїв ЗСУ пройде у Варшаві.

Про це розповів Міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю польському виданню Polsatnews.

Російські військові ніде не вчаться, їх одразу відправляють гарматним м‘ясом – ПодолякРосія використовує своїх солдатів, як гарматне м'ясо. Мобілізованих ніде не вчать перш ніж відправити на фронт.

Міністр нагадав, що російські генерали дуже хотіли, щоб їхні танки дійшли до Лісабона. Україна допоможе цій мрії, але є нюанс - вся російська бронетехніка, яка пройде по Європі, буде тільки у вигляді уламків, які захопили ЗСУ.

За його словами, першою виставку знищеної російської техніки прийме Варшава. Потім виставки пройдуть і в інших містах Європи - зокрема, в Берліні, Парижі, Мадриді та Лісабоні.

Нагадаємо, згідно зі звітами Генерального штабу ЗСУ, Збройні Сили України з 24 лютого по 19 червня ліквідували близько 33 600 російських військових, 1468 танків, 3577 бойових броньованих машин і масу іншої техніки.

У розвідці Британії зазначили, що росія вже стратегічно програла війну в Україні і тепер є більш ослабленою; росія зазнає великих встрат, у неї закінчуються війська і сучасні ракети, і вона ніколи не зможе захопити всю Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: