«Рамштайн-3» має вирішити проблему зі зброєю для України – Резніков

Читать на русском
Резніков висловив сподівання, що за підсумками зустрічі вдасться наростити поставки всього необхідного Україні озброєння
Резніков і БрінкГенеральний штаб ЗСУ

У Міністерстві оборони України сподіваються, що нова зустріч контактної групи сприяння обороні України («Рамштайн-3») допоможе вирішити проблему з забезпеченням України потрібною зброєю.

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков в ході зустрічі в Києві з послом США Бріджит Брінк, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Подоляк назвав завдання «мінімум» та «максимум» у війні з росієюЗавдання щонайменше для України – відхід російських військ на позиції, які вони займали 23 лютого. Завдання максимум – програш росії та відновлення територіальної цілісності України.

«Рамштайн-3» пройде в Брюсселі, столиці Бельгії, 15 червня. Ключовою темою буде всебічна допомога обороні України. Резніков висловив сподівання, що за підсумками зустрічі вдасться наростити поставки всього необхідного Україні озброєння. В першу чергу, ЗСУ дуже потребують всіх видів важкого озброєння.

Своєю чергою, посол Брінк заявила, що зосереджена на всебічному наданні допомоги Україні, щоб ЗСУ отримали все необхідне для війни проти російських окупантів.

Раніше Резніков повідомляв, що починаючи з 24 лютого, Україна вже отримала від Заходу масу військової допомоги. Незважаючи ні на що, Збройні Сили України переозброюються, і на росію чекає дуже багато втрат.

Президент Володимир Зеленський заявляв, що Україна потребує прискорення постачання озброєння для того, щоб почати інтенсивне звільнення тимчасово окупованих територій. Без цього війна буде тільки затягуватися в часі та збільшуватися кількість жертв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: