Без потужної наступальної зброї війна лише затягується – Зеленський

Читать на русском
Україна потребує прискорення постачання озброєння для того, аби розпочати інтенсивне звільнення тимчасово окупованих територій.

Україна потребує прискорення постачання озброєння для того, аби розпочати інтенсивне звільнення тимчасово окупованих територій. Без цього війна лише затягуватиметься у часі та збільшуватиметься кількість жертв.

На цьому наголосив глава держави Володимир Зеленський під час звернення до учасників American Jewish Committee Global Forum.

Україна отримала масу зброї від Заходу, на росію очікують дуже великі втрати – РезніковВже зараз запаси озброєння НАТО в Україні досягли таких розмірів, що російська армія приречена на великі втрати

Світ має продовжувати тиснути на росію і допомагати Україні, щоб війна якнайшвидше закінчилася.

«Захищайте необхідність посилення санкцій проти росії. Це вам під силу. Допомагайте нам прискорити постачання зброї до України, щоб ми могли звільнити окуповані райони. Нам потрібна потужна наступальна зброя, без якої війна лише затягується і жертви збільшуються», - заявив Зеленський.

Нагадаємо, німецька корпорація Rheinmetall заявила про готовність негайно передати Україні перші БМП Marder. Компанія є виробником цих машин, а також здійснює їхній поточний ремонт.

Також зазначимо, що в Міноборони заявили, що росія намагається зірвати постачання військової зброї в Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: