На Шрі-Ланці затримали літак російського «Аерофлоту»

Читать на русском
На Шрі-Ланці затримали літак російської компанії Аерофлот. Судова заборона діятиме до 16 червня.

Літак російської компанії «Аерофлот» був затриманий на Шрі-Ланці.

Про це повідомляє місцеве видання newsfirst.lk.

За інформацією ЗМІ, суддя Високого комерційного суду Коломбо Харша Сетунга виніс судову заборону щодо російської авіакомпанії-відповідача після розгляду скарги, яку подала ірландська компанія Celestial Aviation Trading Limited.

Суд заарештував майно та рахунки компаній російської «Татнафти»Суд заарештував рахунки, корпоративні права та 115 об'єктів нерухомого майна групи компаній російської Татнафти.

Судова заборона діятиме до 16 червня. При цьому позивач стверджує, що має справу щодо врегулювання з відповідачем російські авіалінії, й тому він подав скаргу, вимагаючи судової заборони на виліт зі Шрі-Ланки літака, котрий належить авіакомпанії-відповідачу.

Наказ було видано суддею Високого комерційного суду Коломбо після розгляду скарги. Те, що літак затримано на Шрі-Ланці, підтвердили також в росії.

Інтерфакс стверджує, що йдеться про літак Airbus A330 «Аерофлоту». Вчора вранці він прибув до Коломбо, але не зміг вилетіти назад. На сайті «Аерофлоту» йшлося про затримку рейсу на добу. У пресслужбі компанії не коментували ситуацію.

Раніше Євросоюз вніс понад 20 російських авіакомпаній до чорного списку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: