Суд заарештував майно та рахунки компаній російської «Татнафти»

Читать на русском
Суд заарештував рахунки, корпоративні права та 115 об'єктів нерухомого майна групи компаній російської Татнафти.

Суд у рамках кримінального провадження наклав арешт на рухоме та нерухоме майно, рахунки та корпоративні права групи компаній російської «Татнафти», яка постачає нафтопродукти для підрозділів міністерства оборони росії.

Про це повідомляє Держбюро розслідувань.

Так, заарештовано 115 об'єктів нерухомого майна: нафтобази, заправні станції, нежитлові будівлі, земельні ділянки та 118 бензовозів та автомобілів.

Суд заарештував в Україні активи «Роснафти» на майже 23 млн гривеньУ суботу, 28 травня, Шевченківський районний суд Києва конфіскував активи Роснафти. Арешт наклали на майже 23 млн гривень.

Вартість корпоративних прав підприємств та рухомого майна становить близько 400 млн гривень, після оцінки нерухомості сума може зрости до 2 млрд. Активи передадуть Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами.

«Головне слідче управління Державного бюро розслідувань за процесуального керівництва прокурорів Офісу генерального прокурора продовжує досудове розслідування за ч. 3 ст. 110-2 Кримінального кодексу України щодо фінансування дій, які вчиняються з метою насильницької зміни та повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, вчинені за попередньою змовою групою осіб», – додали до ДБР.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Служба безпеки України завадила росії обійти введені санкції з ремонту транспортних літаків типу «Ан».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: