ЗСУ ліквідували полковника з прес-служби Міноборони росії

Читать на русском

Під час боїв в Україні загинув полковник Володимир Іванов, котрий є співробітником прес-служби Міноборони країни-агресора. Інформацію підтвердили у Збройних силах України.

Про це йдеться у розслідуванні «Медіазони», а також у повідомленні Стратегічного командування ЗСУ.

Зазначається, що журналісти-розслідувачі підтвердили загибель полковника за допомогою реєстру спадкових справ, додатку Getcontact та витоків з російських баз даних.

У найкращих сталінських традиціях: у ГУР розповіли про репресії проти російських командирівУ кремлі почали шукати винних через невдачі російської армії в Україні. Проти деяких командирів уже розпочалися репресії.

Згідно з реєстром спадкових справ, 41-річний Іванов загинув ще 25 березня, його смерть офіційно підтвердили.

«Медіазона» зазначає, що нотаріус, який оформляв спадкову справу, вказав адресу проживання загиблого - Москва, вул. Знам'янка, 19. Це головна будівля Міністерства оборони, вона ж — військова частина 66524.

При цьому, вороже Міністерство оборони публічно не підтверджувало загибель працівника прес-служби. Однак про смерть полковника повідомили державні пропагандисти, промовчавши про місце служби загиблого.

За даними додатку Getcontact, телефон полковника в записниках користувачів був записаний як «Владимир Пресслужба Минобороны, Володя УПСИ Иванов, ДИМК — Иванов Владимир Васильевич, Иванов Владимир Пресс Служба ВС РФ п/п-к, В. В. (ДИМК МО РФ) Иванов», повідомили розслідувачі.

Водночас, згідно з витоками з російських баз даних, Іванов народився в Ростові-на-Дону і до переведення в Москву служив у штабі Південного Військового округу.

41-річний Іванов загинув ще 25 березня під час боїв в Україні він є співробітником прес-служби Міноборони країни-агресора.
табличка з фотографією ІвановаУкраїнська правдаЗображення максимального розміру (відкриється в новому вікні)

Нагадаємо, що українські військові знищили ще одного російського командира, який прийшов на нашу землю воювати та вбивати мирних мешканців.

За даними Генштабу, за три місяці війни українські військові ліквідували вже 30 тисяч 150 російських окупантів. Минулої доби – 150.

Також нагадаємо, що начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов розповів, коли буде переломний момент у війні України з росією, коли завершиться активна фаза війни і що буде до кінця 2022 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: