У найкращих сталінських традиціях: у ГУР розповіли про репресії проти російських командирів

Читать на русском
У кремлі почали шукати винних через невдачі російської армії в Україні. Проти деяких командирів уже розпочалися репресії.

На тлі провалів російської армії в Україні, і щоб зменшити наслідки майбутньої політичної та кримінальної відповідальності у кремлі намагаються звинуватити у всіх невдачах та поразках командирів окупаційних частин та з'єднань. Пошук винних проводять у «кращих сталінських традиціях».

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Так, за втрату крейсера «Москва» було усунуто з посади та заарештовано командувача Чорноморського флоту віцеадмірала Ігоря Осипова. Слідчі дії також було розпочато щодо його першого заступника віцеадмірала Сергія Пінчука.

За безпрецедентні втрати особового складу, озброєння та військової техніки усунутий з посади Владислав Єршов, який керував шостою армією рф.

Путін особисто бере участь у плануванні наступу армії в Україні – GuardianПутін особисто дуже залучений у війну в Україні, президент разом із начальником генштабу Герасимовим приймає оперативні та тактичні рішення на рівні полковника чи бригадира.

З цих же причин відсторонено командира першої танкової армії Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Кисіля. Як пише розвідка, він «попри наказ вищого керівництва» відправляв в Україну строковиків.

У зв'язку з незадовільним виконанням поставлених завдань відсторонено з посади командувача 22 АК південного військового округу в Криму генерал-майора Аркадія Марзоєва.

Крім цього, усунули з посади командира 103 окремої бригади матеріально-технічного забезпечення полковника Михайла Пономарьова.

«Усі ці показові покарання лише сприяють поширенню серед окупантів недовіри до своїх командирів. Воєначальники країни-агресора й надалі продовжують вражати світ своєю некомпетентністю та прагненням до самознищення», – зазначили у ГУР.

Нагадаємо, як писало видання Washington Post, після високих втрат росії, непрофесіоналізму та недисциплінованості збройних сил, які проявилися під час війни в Україні, міністру оборони рф Сергію Шойгу може загрожувати розплата за військові невдачі.

Також стало відомо, що путін передав ГРУ відповідальність за розвідку в Україні через провали ФСБ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: