ЗСУ ліквідували командира парашутно-десантної роти рф

Читать на русском
ЗСУ ліквідували капітана Олександра Вигуляра. Він був командиром парашутно-десантної роти 106-ї парашутно-десантної дивізії росії.
facebook.com/AFUStratCom

Українські військові знищили ще одного російського командира, який прийшов на нашу землю воювати та вбивати мирних мешканців.

Про це повідомляє «СтратКом ЗСУ» у Facebook.

У найкращих сталінських традиціях: у ГУР розповіли про репресії проти російських командирівУ кремлі почали шукати винних через невдачі російської армії в Україні. Проти деяких командирів уже розпочалися репресії.

Як повідомляється, ЗСУ ліквідували капітана Олександра Вигуляра. Він був командиром парашутно-десантної роти 106-ї парашутно-десантної дивізії росії.

«3 місяці тому під Вязьмою він разом із своєю ротою реконструював «Вяземську повітрянодесантну операцію». Втім, під час зустрічі з українськими воїнами це не допомогло», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за даними Генштабу, за три місяці війни українські військові ліквідували вже 30 тисяч 150 російських окупантів. Минулої доби – 150.

Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов розповів, коли буде переломний момент у війні України з росією, коли завершиться активна фаза війни і що буде до кінця 2022 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: