Українська армія ліквідувала племінника заступника російського міністра оборони

Читать на русском
Ліквідований українськими військовими російський окупант Хамхоєв - випускник Рязанського вищого повітряно-десантного командного училища і племінник заступника голови міноборони росії Євкурова
Ліквідований окупант - племінник заступника ШойгуFacebook

Російські окупанти продовжують масово вмирати в Україні. Цього разу не пощастило командиру десантно-штурмової роти рашистських військ Адаму Хамхоєву - племіннику заступника міністра оборони росії Юнус-Бека Євкурова. Хамхоєва в ніч на 21 травня ліквідували Збройні Сили України.

Про це повідомив інгушський інформаційний портал The Magas Times.

«Орієнтовно, тіло загиблого привезуть завтра, 22 травня, в рідний Карабулак. На в'їзді в республіку буде організована зустріч колони для супроводу до рідного дому» - вказується в повідомленні.

Хамхоєв - випускник Рязанського вищого повітряно-десантного командного училища. Він служив в Ульяновську, проте потім його відправили в Україну. Хамхоєв доводився племінником колишньому главі Інгушетії, Юнус-Беку Євкурову, який 12 років очолював Інгушетію, а у 2019 році став заступником міністра оборони росії з присвоєнням звання генерал-полковника.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення в Україну станом на 21 травня окупанти втратили близько 28 850 військовослужбовців.

Згідно з даними незалежних дослідників, п'яту частину російських окупантів, чию ліквідацію в Україні визнає російське міністерство оборони, складають офіцери. Реальні цифри, швидше за все, ще більше.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: