Стало відомо, скільки ПС ЗСУ за добу знищили безпілотників, ракет та ворожої техніки

Читать на русском
Також було уражено ротно-тактичну групу, знищено живу силу та близько десяти одиниць легкої броньованої техніки.
Ілюстративне фотоАрміяInform

Повітряні сили Збройних сил України за добу, 25 травня, знищили п'ять БпЛА типу «Орлан-10», дві крилаті ракети, а також 10 одиниць легкої броньованої техніки.

Про це повідомляє Командування ПС ЗСУ в Фейсбуці.

«25 травня окупанти продовжують обстрілювати територію України крилатими ракетами. Близько 20-ї години із території росії було завдано ракетних ударів дальніми бомбардувальниками Ту-22М3 по угрупованнях Збройних сил України на Донецькому та Луганському напрямках. Також ракети окупантів полетіли у бік України і з південного напрямку. Дві крилаті ракети вдалося перехопити та знищити винищувачами Повітряних сил Збройних сил України», - йдеться у повідомленні.

Три місяці війни з росією: які обіцянки дав ЗеленськийЯкі обіцянки Володимир Зеленський дав протягом третього місяця повномасштабної війни з росією – у матеріалі Слово і діло.

Як повідомляється, також було уражено ротно-тактичну групу, знищено живу силу та близько десяти одиниць легкої броньованої техніки.

При цьому, протиповітряна оборона Сухопутних військ та зенітні ракетні війська Повітряних сил збили 5 БпЛА типу «Орлан-10».

Зазначається, що авіаційна присутність довкола українських кордонів нарощується, але літаки загарбників фактично не входять у повітряний простір, контрольований нашою протиповітряною обороною.

Нагадаємо, російська армія за три місяці війни в Україні втратила близько 29 тисяч 350 військовослужбовців. За останню добу було ліквідовано близько 150 окупантів.

Раніше у Генштабі повідомляли, що окупанти намагалися вийти на кордон Херсонської області.

Також нагадаємо, що ЗСУ відбили кілька спроб ворога просунутися у Харківській та Донецькій областях.

Окрім цього, у МВС оцінили загрозу повторного наступу росії з півночі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: