У Харківській області ЗСУ звільнили 24 населених пункти

Читать на русском
Збройні Сили України, звільняючи захоплені населені пункти, рішуче припиняють злочини рашистів проти мирного населення
Ілюстративне фотоEPA - European Pressphoto Agency

У Харківській області з моменту початку контрнаступу Збройних сил України від рашистських окупантів звільнили вже 24 населених пункти.

Про це написав головнокомандувач збройними силами України Валерій Залужний у своєму Facebook.

Залужний розповів про деокупацію села Кутузівка - його деокупували на початку травня. Окупанти творили в населеному пункті розбій і терор, морили людей голодом, вбивали та грабували.

Полонений окупант зізнався, що артилерія рф навмисно знищувала багатоповерхівки ХарковаПолонений окупант розповів СБУ, що російська реактивна артилерія навмисно знищувала житлові будинки у Харкові.

«Близько 170 місцевих жителів понад два місяці жили в підвалі дитячого садка. Серед них - 40 дітей віком від 3 місяців до 12 років. Українські військові, які звільняли село, надали першу допомогу місцевим, ділилися з ними всім необхідним - водою, їжею, одягом» - написав він.

Збройні Сили України, звільняючи захоплені населені пункти, рішуче припиняють злочини рашистів проти мирного населення і запобігають новим злодіянням, які творять окупанти.

Нагадаємо, раніше в ході висловили думку, що російські окупанти навряд чи відмовляться від планів захоплення Харкова і Харківської області, яка є дуже важливим стратегічним регіоном.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: