Окупанти намагалися вийти на кордон Херсонської області – Генштаб

Читать на русском
Війська росії намагалися забезпечити вихід на адміністративні кордони Херсонської області та просунутися у бік Миколаєва.

Війська росії намагалися забезпечити вихід на адміністративні кордони Херсонської області та просунутися у бік Миколаєва.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу в середу ввечері, 25 травня.

За інформацією відомства, ворожі підрозділи намагалися покращити тактичне становище на Південнобузькому напрямку. Росіяни спробували забезпечити вихід на межі Херсонської області та створити передумови для наступу на Миколаїв.

Три місяці війни з росією: які обіцянки дав ЗеленськийЯкі обіцянки Володимир Зеленський дав протягом третього місяця повномасштабної війни з росією – у матеріалі Слово і діло.

«Ворог обстріляв позиції наших військ та громадянську інфраструктуру в районах Новоолександрівки, Трудолюбівки, Новопавлівки, Благодатного та Посад-Покровського», – йдеться у повідомленні.

Також російські військові намагаються зайняти найкращі позиції на Слов'янському та Ізюмському напрямках.

«Ворог намагається покращити тактичне становище своїх підрозділів у районах міст Ізюм та Слов'янськ», - йдеться у повідомленні Генштабу.

За даними військових, російські війська не залишають спроб штурмувати та наступати в районах Довгого Харківської області та Богородичне Донецької області.

«Успіху не було, із втратами відійшов», - констатують у Генштабі.

Нагадаємо, російська армія за три місяці війни в Україні втратила близько 29 тисяч 350 військовослужбовців. За останню добу було ліквідовано близько 150 окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: