ППО ЗСУ за добу знищили п'ять повітряних цілей, що належать російським окупантам

Читать на русском
Крім цього, ударна авіація ЗС ЗСУ бомбила скупчення живої сили та техніки російських окупантів, завдаючи їм втрати
Ілюстративне фотоFacebook

Українська протиповітряна оборона за добу 20 травня вразила п'ять цілей противника. Серед них безпілотники, крилата ракета, а також непізнаний об'єкт.

Про це повідомляє командування Повітряних сил Збройних сил України в Facebook.

Ціна для Росії: чи допоможуть Україні американські системи ППО PatriotАмериканські зенітно-ракетні комплекси не лише посилять систему ППО України, а й допоможуть наблизитися до стандартів НАТО.

Так, ППО Сухопутних військ знищила два російські безпілотники оперативно-тактичного рівня. Ще один БПЛА і крилата ракета були знищені підрозділами зенітно-ракетних військ ЗС ЗСУ. Також українські військові збили ціль, яку не змогли встановити. Передбачається, що був вражений рашистський вертоліт.

Також ударна авіація ЗС ЗСУ знову відбомбилася по скупченнях живої сили та техніки російських окупантів. В результаті авіаударів щонайменше 20 бойових броньованих машин противника було знищено.

Нагадаємо, 20 травня стало відомо, що США передадуть Україні зенітні ракетні комплекси Patriot, які увійдуть в новий пакет допомоги розміром в 40 млрд доларів, схвалений нещодавно Сенатом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: