До кінця року ЗСУ мають зайти на територію Криму – Буданов

Читать на русском
До кінця 2022 року українські військові під час визволення нашої країни від окупантів мають зайти на територію окупованого Криму.
скрін відео Ukrinform TV

До кінця 2022 року українські військові під час визволення нашої країни від російських окупантів мають зайти на територію окупованого Криму.

На цьому наголосив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв'ю «УП».

Також він додав, що для росії загалом є два варіанти закінчення війни:

Україна в змозі звільнити і Крим і Донбас – НАТОУ НАТО вже немає дискусій на тему того, чи зможе Україна відвоювати свої території - є дискусії тільки на тему, в який термін це відбудеться

  • Зміна політичного керівництва за формального збереження територіальної цілісності росії. Тоді, за словами Буданова, всі звинуватить особисто путіна у війні, виводитимуть війська з усіх окупованих територій у всьому світі;

  • Розділення рф на три і більше частини. Це будуть нові незалежні держави.

Нагадаємо, Буданов також озвучив прогноз – коли завершиться активна фаза війни, що створить переломний момент на фронті, і яким буде результат всього протистояння проти російського агресора.

Крім того, за даними ГУР, президент росії володимир путін дійсно тяжко хворий. Він значно скоротив доступ людей до себе. А інформацію про реальний стан справ на фронті він отримує дуже обмежено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: