ГУР опублікувало нові дані окупантів, які вчиняли військові злочини в Україні

Читать на русском
Розвідка здобула імена 291 окупанта, які знущалися з українців на запорізькому та маріупольському напрямках.
Ілюстративне фото

Українські розвідники оприлюднили список командного складу 291 гвардійського мотострілецького полку. Військові цього російського угрупування беруть участь у скоєнні злочинів біля Маріуполя та Запорізької області.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки України при Міноборони.

«ГУР МО України здобуло список командного складу 291 гвардійського мотострілецького полку, який бере участь у скоєнні злочинів проти народу України на Запорізькому та Маріупольському напрямках», - йдеться в повідомленні.

В управлінні запевняють, публікуючи повний список прізвищ «героїв», де фігурують 226 російських військових, що кожен українець повинен знати ці імена.

«За скоєні злочини проти мирного населення України всі воєнні злочинці постануть перед судом і будуть притягнуті до відповідальності», - запевняють розвідники.

Зі списком російських окупантів можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, що розвідка здобула імена майже 2 тисяч окупантів, які знущалися з українців на запорізькому та маріупольському напрямках.

Раніше ми повідомляли, що в боях на маріупольському напрямку окупанти залучили весь особовий склад так званого МВС «ДНР». Включно з військовослужбовцями «внутрішніх військ ДНР» і курсантами «Донецької академії МВС». Більшість з них загинула.

Тако нагадаємо, що на початку поточного місяця розвідка оприлюднила імена артилеристів з Інгушетії, які воюють в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: