Російська армія шукає нові рубежі для запуску ракет по Україні – Генштаб

Читать на русском
Війська росії шукають нові рубежі для запуску ракет по території України - відомо, що ворог може вести обстріл із північної частини окупованого Криму.
armyinform com ua

Війська росії шукають нові рубежі для запуску ракет по території України - відомо, що ворог може вести обстріл із північної частини окупованого Криму.

Про це повідомив під час сьогоднішнього брифінгу речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник.

У рф шукають «цапа-відбувайла» серед командирів: у британській розвідці пояснили, чому це вигідно УкраїніОскільки у росії почали шукати винних у невдачах армії, офіційні особи будуть більше зосереджені на спробах уникнути особистої відповідальності. За таких умов повернути ініціативу росії буде складно.

«Агресор визначає нові рубежі для запуску ракет по нашій країні. Як стало відомо нашій розвідці, російські екіпажі далеких бомбардувальників Ту-22М3 відпрацьовували умовні пуски ракет із повітряного простору північної частини тимчасово окупованої території АР Крим», - наголосив Мотузяник.

Раніше в Генштабі повідомили про те, що російська армія вела штурмові дії у напрямку населеного пункту Сєвєродонецьк. Успіхом вони не увінчалися – окупанти зазнали втрат і були змушені відступити. Ведуться також бойові дії у районі населеного пункту Тошківка.

Нагадаємо, західні аналітики назвали п'ять сценаріїв подальшого розвитку подій в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: