У Генштабі розповіли, скільки було підпалів військкоматів у росії за час війни

Читать на русском
У росії з початку вторгнення в Україну зафіксовано не менше 12 випадків навмисного підпалу військкоматів.

У росії з початку вторгнення в Україну зафіксовано щонайменше 12 випадків умисного підпалу військкоматів.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов на брифінгу у четвер, 19 травня.

Вивчають поняття «демілітаризація»: Подоляк прокоментував вибухи та пожежі на російських об'єктахМихайло Подоляк прокоментував останні вибухи та пожежі у прикордонних з Україною областях росії. За його словами, причини можуть бути різними – аж до божественного втручання.

За його словами, лише за останній тиждень таких випадків було п'ять: у Ростовській, Рязанській областях, а також у Волгограді та Омську.

Громов також зазначив, що росія продовжує вживати заходів щодо поповнення своїх втрат.

«Продовжується формування зведених батальйонно-тактичних груп Тихоокеанського та Північного флотів у пунктах постійної дислокації 40-ї окремої бригади морської піхоти, Петропавловськ-Камчатський, та 200-ї окремої мотострілецької бригади, Печенга, відповідно. На базі навчального центру підготовки молодших спеціалістів південного військового округу Молькіно здійснюється підготовка особового складу для доукомплектування з'єднань та військових частин 49-ї армії», - розповів він.

Крім того, на тимчасово окупованій території Криму продовжуються заходи щодо відновлення боєздатності підрозділів, які зазнали значних втрат.

Нагадаємо, в росії, крім підпалів військкоматів, також почастішали вибухи та пожежі на складах боєприпасів. В ОПУ прокоментували пожежі у росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: