На Запоріжжі окупанти заблокували понад тисячу машин з українцями – ОВА

Читать на русском
На Запоріжжі біля ворожого блокпосту у місті Василівка виявилися заблокованими понад тисячу авто з людьми, які хочуть евакуюватися.
скрін з відео

У Запорізькій області біля ворожого блокпосту у місті Василівка заблоковано понад тисячу автомобілів з людьми, які хочуть евакуюватися на підконтрольну Україні територію.

Про це повідомила заступник голови Запорізької обласної військової адміністрації Злата Некрасова у Facebook.

Окупанти в Херсоні влаштовують військових у порожніх квартирах, збільшують кількість блокпостів та патрулів – ГУРВ окупованому Херсоні шукають порожні квартири, щоби розміщувати там російських військових. Місцевих жителів переконують у необхідності прийняти реальність та працювати під керівництвом окупаційної влади.

Вона нагадала, що проїзд через блокпост російських окупантів у м. Васильівці було закрито 18 травня через інтенсивні бойові дії на території.

В результаті, понад тисячу автомобілів стоять тут уже другу добу. Кілометрові колони цивільних автомобілів зафіксовані на численних відео, які також розміщені у соцмережі.

Некрасова зазначила, що автомобілі, де знаходяться жінки та діти виявилися заблокованими – вони не можуть ні виїхати на підконтрольну Україні територію, ні повернутися назад.

Вона також повідомила, що людям на блокпості підвезли продукти харчування та воду.

Нагадаємо, напередодні в ОВА попереджали, що окупанти закрили проїзд через Василівку.

Сьогодні із Луганської області евакуювали ще 37 місцевих мешканців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: